Over ons

vrijeruimte is een artistiek buro dat ruimte creëert voor verwondering. Wij verlaten platgetreden paden en geven ideeën, visies en verhalen zo vorm dat ze raken, op de juiste plaats en op het juiste moment. Waar wij dan zoal mee bezig zijn? Dat vragen wij ons ook soms af. De onderstaande disciplines vatten de essentie. Dat is niet alles, maar wel al veel.

Expo en evenementen

Aparte decors, strakke expositiewanden, originele beursstanden, ruimtelijke elementen die van je event een onvergetelijke ervaring maken. vrijeruimte gaat voor anders en beter. Want gewoon is gewoon niet goed genoeg.

Bekijk de projecten

Schilderingen

Geef ons een blank canvas – een muur, doek, raampartij – en wij maken er een abstracte of figuratieve blikvanger van. Onze artistieke specialisten zorgen voor perspectief en inspiratie, een doordachte digitale compositie en een vakkundige uitvoering met vaste hand.

Bekijk de projecten

Grafische vormgeving

Van logo tot huisstijl, van creatief drieluik tot complete campagne: wij geven er telkens weer een verrassende draai aan. Op papier, op doek, op elke drager die jouw verhaal sterker maakt.

Bekijk de projecten

Stijlintegraties

De identiteit van een merk visueel integreren in een interieur is een kwestie van fingerspitzengevoel en vakwerk. vrijeruimte kent de kneepjes en maakt er maatwerk van. Soms subtiel, soms in het oog springend, maar altijd stijlvol.

Bekijk de projecten

Interieur

Geef ons een ruimte en wij richten ze in. Tot in de puntjes, van schets en ontwerp tot finale realisatie. Inclusief de constructie van laag- en hoogstandjes, meubels op maat en materialen die mens en ruimte tot hun recht laten komen.

Bekijk de projecten

Objecten

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken. Indrukwekkende 3D-objecten, interactieve displays, bijzondere dingen waar nog geen naam voor bestaat: wij laten ons graag gaan om jou en je publiek te verbazen.

Bekijk de projecten

Ruimtewerkers

Vrije Ruimtewerker worden?

Wij zijn altijd op zoek naar onbekend, onbemind of ander bijzonder talent.

Communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics