Recent werk

Waer Waters - Totaalinrichting

Bij Waer Waters in Groot-Bijgaarden staat alles in het teken van wellness. Het luxueuze resort biedt eindeloos veel mogelijkheden om te genieten: van gastronomie en beweging tot maximale ontspanning. Wij kregen carte blanche voor de inrichting van de loungeruimte en lieten ons gaan in onze zoektocht naar zen.

Share on

Disciplines

Opdrachtgever

Waer Waters

Een kale ruimte van 400 m2 omtoveren tot een modulaire, polyvalente loungeruimte? Een kolfje naar onze artistieke handen, dus wij tekenden voor concept, ontwerp en uitvoering.

De lichtgewicht truss-constructie biedt een stevige, flexibele basis voor de verlichting en de glasgordijnen. Dankzij de verlichte wand met (kunst)planten en de open boekenkast baadt de lounge in ademruimte. Knusheid en comfort installeren kan met de op maat gemaakte kussens die ingezet kunnen worden als (lig)zetel, tafel of verhoogde vloer. Lekkers bestellen doe je aan de toog, bekleed met tadelakt – een natuurlijke Marokkaanse glanspleister – en gecombineerd met een indrukwekkende achterbouw in yellow pine. Een sas in staal en glas, ten slotte, houdt de koude buiten. Een project waar wij het nog altijd warm van krijgen.

Vrij zinnige vraag voor ons?
Totaal onzinnig idee in gedachten?

Wij houden van beide, laat maar horen.

Vragen staat vrij